Advertisement

Esenyurt'ta Yangın / 5cok1swd8hsv4m - İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Esenyurt'ta Yangın / 5cok1swd8hsv4m - İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Esenyurt Ta Yangin 2 Olu Son Dakika Haberleri
Esenyurt Ta Yangin 2 Olu Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Oj4oyakhbclkm
Oj4oyakhbclkm from ilerihaber.org
Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi.

Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Maltepe De Ve Esenyurt Ta Yangin Son Dakika Guncel Haberler
Maltepe De Ve Esenyurt Ta Yangin Son Dakika Guncel Haberler from img.gazetevatan.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti.

Posting Komentar

0 Komentar